Welkom op de website van Autobedrijf Ronald van der Wal uit Harlingen. Wij zijn een door BOVAG erkend universeel garagebedrijf, wat staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Reeds 20 jaar kunt u bij ons terecht voor alle onderhoudswerkzaamheden en APK-keuringen van personenwagens, campers, bedrijfswagens en vrachtauto’s. Maak ook gebruik van onze aircoservice en bandenservice. En onze nieuwste 3D uitlijner.Ook zijn wij gespecialiseerd in Chiptuning, het aanpassen van u motormanagement. Wij kunnen voor elk merk auto sleutels inleren. En zijn ook gespecialiseerd in auto’s van de Vag group hiervoor hebben we originele uitleesapparatuur voor aangeschaft. Verder is onze diagnose apparatuur altijd up to date en kunnen bijna elk merk auto uitlezen.

Autobedrijf Ronald van der Wal is partnerbedrijf van de ANWB. Wij behoren tot een select aantal autobedrijven welke voor de Wegenwacht actief zijn en voeren pechhulp uit conform de standaard van de Wegenwacht. Tel: 088 269 2888. Meer informatie: ANWB Pechhulp – Wegenwacht

Bij Autobedrijf Ronald van der Wal mag u zich steeds verwachten aan een uitstekende service. Wij maken altijd voldoende tijd voor onze klanten. Dankzij onze efficiënte gang van zaken is er bij ons bovendien geen ellenlange wachtlijst.

Controleer via de Rijksdienst voor het Wegverkeer wanneer uw auto aan een APK-keuring toe is. Klik hier om onmiddellijk te zien wanneer uw APK-keuring is verlopen.

Contacteer ons gerust telefonisch of via onze contactpagina met al uw vragen.